Brandul ECOVER

Brandul ECOVER

Ecover este o companie belgiană care produce produse ecologice de curățare solide (fabricate din ingrediente minerale și vegetale) și este deținută de S. C. Johnson & Son

Compania a fost fondată în 1980 de Frans Bogaerts pentru a crea produse de curățare fără fosfați pentru a reduce impactul asupra mediului al agenților de curățare. Ulterior dezvoltarea companiei a continuat cu construcția unei „fabrici ecologice”, urmată de investiții în proiecte de cercetare în scopul dezvoltării de materii prime adecvate bazate pe plante și regenerabile pentru produsele de curățare.
Ecover face parte din Skagen Conscience Capital, o organizație globală.
Ecover a construit prima „fabrică ecologică” din lume în Malle, Belgia, cu un acoperiș verde care se întinde pe peste 6000 mp (metri pătrați). Fabrica s-a deschis în 1992 și a fost prezentată la emisiunile de știri televizate care au permis companiei să prezinte materialele reciclate și reciclabile care alcătuiesc cea mai mare parte a structurii. În 2007, Ecover a deschis o altă fabrică bazată pe aceeași premisă „ecologică” în Boulogne-sur-Mer, Franța de Nord și a asigurat, de asemenea, proprietatea unei fabrici din Steffisburg, Elveția, prin achiziția companiei private Held AG ( producător și distribuitor de agenți de spălare ecologici) în 2003.

Fabrica ECOVER

Produse
Ecover cuprinde următoarele PRODUSE:

  • detergenți domestici, agenți de curățare și produse de îngrijire personală.
  • detergenți și agenți de curățare.
  • detergenți și agenți de curățare profesioniști.
  • agenți de curățare profesioniști.
  • produse de îngrijire personală
ACOPERIȘUL VEGETAL AL FABRICII ECOVER DIN BELGIA

O serie de produse Ecover – detergent pentru spălare (casnic și profesional), balsam de țesătură, detergent pentru rufe și curățător cu mai multe suprafețe – sunt disponibile de la un serviciu de reumplere a containerelor (clienții reutilizează recipientul original) pentru a reduce impactul global asupra mediului distribuției produs. Locurile de reumplere Ecover au fost anterior limitate la magazine independente de alimente de sănătate și mici scheme locale de cooperare, compania afirmând că își va extinde obiectivul în acest sens.

Lasă un răspuns