Cardul de Reducere - MyEco.md

Șablon discount card myeco

Beneficiază de reduceri

0 %

-

0 %

Cardul de Reducere este de tip STANDART și este oferit clientului la realizarea unei cumpărături / unor cumpărături în sumă de 500 lei și mai mult.

CARD DE REDUCERE

REGULAMENT DE UTILIZARE A CARDURILOR DE DISCOUNT ALE COMPANIEI MYECO.MD

  1. Dispoziții Generale

1.1 Cardul de Reducere este de tip STANDART și este oferit clientului la realizarea unei cumpărături / unor cumpărături în sumă de 500 lei și mai mult.

  • La eliberarea cardului de reducere, Cumpărătorului i se solicită datele personale precum: Nume, Prenume, Email și un număr de telefon valabil.
  • MD garantează confidențialitatea datelor cu caracter personal, furnizate de către proprietar în momentul înregistrării.
  • O persoană poate obține doar un singur card de reducere, cu nr. unic de indentificare
  • Cardul de reducere se eliberează gratuit dacă se îndeplinesc condițiile de eliberare card menționate în p. 1.1 al acestui regulament.
  • Cardul de reducece MYECO.MD se eliberează în format electronic și se aplică atât la cumpărăturle în magazinul MYECO.MD și la plasarea comenzilor online prin intermeiul websiteului.
  • Cardul nu poate fi utilizat sau transmis unor personae terțe, altele decât titularul cardului de reducere înregistrat în baza de date MyEco.md
  • În caz de pierdere a cardului de reducere, titularul este în drept să solicite un alt card electronic cu același număr și condiții de reducere.
  1. Regulile de utilizare a cardului de reducere

2.1.Principiul de calcul al reducerii:

Suma acumulată

Reducerea obținută

500 -1500 lei

5 %

1501 – 3000 lei

7 %

3001 – 4500 lei

9 %

de la 4501 lei

12 %

*Reducerea cardului de discount este calculată din prețul inițial și nu poate fi combinată cu alte promoții.

2.2 La plasarea comenzilor online în cîmpul special din „COȘ” se introduce codul unic al cardului apoi se tastează „APLICĂ CARDUL” iar reducerea se va apărea în „TOTAL COȘ” ca minus din suma totală.

2.3 La achiziționarea produselor din cadrul magazinului MYECO.MD, cardul se va prezenta la achitare pe support electronic (telefon, tabletă, etc) pentru a fi scanat qr codul cardului, iar ulterior se va procesa reducerea.

Pentru informații suplimetare ne puteți contacta prin email: info@myeco.md sau la nr. de telefon +37367380740

Completează formularul de mai jos pentru a solicita un card de reducere!!!